Privélessen DJ (Studio)

Maak kennis met het DJ-vak en leer draaien als de beste. In de DJ Kids studio kun je aan de slag onder de professionele begeleiding van DJ & producer Linda, in privé- of groepslessen (maximaal drie kinderen). Ben je een beginner? In drie lessen van een uur maak je al kennis met DJ Kids voor een vriendelijke prijs.


De DJ Kids studio is gevestigd in Zevenhuizen (omgeving Gouda & Rotterdam). Liever les in de vertrouwde omgeving van thuis? Dan komen wij naar jou toe. DJ Kids beschikt over alle benodigde apparatuur, dus een DJ-set of muzieksoftware aanschaffen is niet nodig. Heb je een vraag of een leuk idee? Laat het ons weten.

Tarieven en details
Prijs

Boek een proefles van 45 min voor 15,-

Vervolg

We bieden een proefles aan tegen een scherpe prijs om te kijken of het bevalt. Daarna maken we een aanbod op maat.

Kinderfeestje (thuis of gewenste locatie)

DJ-en op je eigen feestje, hoe leuk is dat? Ben je jarig of heb je reden voor een feestje...DJ Kids komt naar je toe, met disco! In 2 uur tijd leren wij jou de basis van het Dj-en. Na een (hele) korte uitleg gaan we aan de slag met echte draaitafels. Mix je lievelingsnummers aan elkaar en draai samen met je vriendjes en vriendinnetjes het dak eraf. En natuurlijk disco aan het eind.


DJ Kids beschikt over alle benodigde apparatuur, we nemen het mee en ruimen het ook weer op. Heb je een vraag of een leuk idee? Laat het ons weten.

Tarieven en details
Prijs

€ 299

Duur

2 uur.

Capaciteit

Maximaal 10 DJ kids.

Benodigdheden

Een grote tafel (6-8 personen) of twee kleinere tafels en stroom.

Privélessen produceren (studio)

Ben je handig met een computer en wil je leren produceren? Bij DJ Kids leer je hoe je jouw eigen beats kunt maken. Dit kan met en zonder ervaring als DJ. In de DJ Kids studio kun je aan de slag onder de professionele begeleiding van DJ & producer Linda. Ben je een beginner? In drie lessen van een uur maak je al kennis met het produceren voor een vriendelijke prijs.


De DJ Kids studio is gevestigd in Zevenhuizen (omgeving Gouda & Rotterdam). Liever les in de vertrouwde omgeving van thuis? Dan komen wij naar jou toe. DJ Kids beschikt over alle benodigde apparatuur en productiesoftware dus aanschaffen is niet nodig. Heb je een vraag of een leuk idee? Laat het ons weten.

Tarieven en details
Prijs

Boek een proefles van 45 min voor 15,-

Vervolg

We bieden een proefles aan tegen een scherpe prijs om te kijken of het bevalt. Daarna maken we een aanbod op maat.

DJ workshop(s) op locatie (school, bso)

Muziek legt een structurele basis voor empathie, sociale binding en creativiteit. Het helpt met luisteren naar elkaar en openstaan voor verschillen. Niet zo gek dus dat Koningin Máxima zich ook hard maakt voor muziek in de klas: in 2020 moet er muziekonderwijs zijn voor alle 1,6 miljoen basisschoolkinderen.


DJ Kids gelooft in de kracht van muziek en komt daarom ook naar basisscholen en bso toe. Wij leren kinderen alles over de digitale muziek die ze zelf leuk vinden. Workshops, lessen of een lespakket? Er zijn veel mogelijkheden en we werken graag met jullie samen om er een leuke en leerzame ervaring van te maken.


DJ Kids beschikt over alle benodigde apparatuur en kennis, dus een DJ-set of muzieksoftware aanschaffen is niet nodig.

Tarieven en details
Prijs

€ 299 per workshop.

Duur

1 uur.

Capaciteit

10 kinderen per workshop, meerdere opeenvolgende workshops zijn mogelijk bij grotere groepen.

Benodigdheden

Een ruimte (zoals een klaslokaal of gymzaal) stroom, en een aantal tafels.